Bruiloft in zicht?

Bruiloft in zicht? De spreekwoordelijke mooie dag in mei is ook voor u bereikbaar!
De tuigage van brigantijn Bounty staat model voor het ideale bruidspaar. Breed geschouderd treedt de voormast de toekomst tegemoet. Vier razeilen boven elkaar, krachtig gespannen in de wind, de kluiverboom onbevreesd in de aanslag tegen elke storm op de levenszee. De achtermast volgt trouw, gracieus bolt het grootzeil in de omarming van gaffel en giek. Als een volmaakte twee-eenheid gaan beide masten hand in hand om het schip soepel en elegant door de golven te laten glijden in de dans van het leven.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bounty-single-cruise-5-juli25

Bounty is een groot stabiel schip. De kapitein en de gasten bepalen op de dag zelf waar de wind hen heen brengt, waarbij rekening gehouden wordt met de ruwheid van het water als er veel wind is. Vanuit Lelystad kunnen wij 100% golfvrij varen aanbieden, omdat we kunnen kiezen op het Markermeer of IJsselmeer te gaan varen, binnendijks of buitendijks. Ons motto is: op Zeilschip Bounty hebben we altijd mooi weer, we kunnen regenbuien omzeilen en op het water is altijd minder regenkans dan op het land.

Een evenement op Zeilschip Bounty valt dus nooit met slecht weer in het water! Als mobiele locatie hebben wij altijd binnen een prachtige ruimte en op deze manier kunnen alle gasten gezellig / sfeervol droog en warmpjes erbij aanwezig zijn.

Kom aan boord! Luister naar de muziek van de wind in het tuig, het ruisen van het water langs de boeg; voel het ritme waarmee de bemanning als één man aan de touwen trekt als de snaren van een muziekinstrument, en u bent de gelukkigste bruidegom en bruid op aarde. Midden op het water geeft u elkaar het jawoord tijdens een sprookjesachtige vaart. Trouwschip Bounty kan ook als stilliggende trouwlocatie ingezet worden in de volgende gemeenten: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad.

Kapitein Alex zorgt met zijn ervaren bemanning voor een onvergetelijke bruiloft voor u en uw gasten. De catering wordt volledig naar wens verzorgd, hetzij eenvoudig, hetzij luxe. Een ervaren fotograaf legt ieder moment tot in detail vast in een sfeervolle reportage, zodat u uw leven lang kunt nagenieten van deze speciale dag.

Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking!