Bounty zet ziekenhuispersoneel Lelystad in het zonnetje!

“Het was grandioos” “Ons afscheidsfeest is onvergetelijk” “Emotioneel maar zo dankbaar” waren een paar reacties van het SEH personeel. Het gehele team van de Spoed Eisende Hulp was afgelopen donderdagavond welkom aan boord van zeilschip Bounty. Dankzij Alex van Klaveren en zijn crew wist hij dit team wat noodgedwongen uit elkaar gaat, door het faillissement van de Mc Groep te Lelystad, in het zonnetje te zetten.

Ziekenhuispersoneel Lelystad op Zeilschip Bounty

Zeilschip Bounty welke al jaren in de Lelystadse haven ligt te pronken, heeft een bijzonder team van het failliete ziekenhuis in het zonnetje gezet. Alle medewerkers van de Spoedeisende Hulp waar al veel over in de publiciteit te lezen valt, mochten een avond lang genieten van al het moois wat Bounty te bieden heeft. Het zijn zware tijden en hoe fijn is t als je nog 1 keer samen een knalfeest hebt op een geweldig schip als Bounty. Alex heeft er alles aan gedaan, denk aan reductie van prijzen, entertainment, heerlijk eten en drinken, privé-kok en uitbreiding uren, het hele schip voor het team, het kon niet op. Namens het hele SEH team : BEDANKT Alex en de crew!

Wilt u ook een super gezellige disco avond / karaoke show of een vet cool piraten feest met mistery guest Jack Sparrow of ander entertainment organiseren?

Bounty biedt deze winter de unieke kans om voor slechts €1 het mooi verlichte schip stilliggend te huren voor minimaal 15 personen.

Meer info; https://zeilschipbounty.nl/restaurant

Reserveer Bounty voor een onvergetelijk uitje!