BNR Nieuwsradio aanwezig op Zeilschip Bounty!

Aanstaande dinsdag 3 mei zal BNR Nieuwsradio een uitzending verzorgen tijdens het netwerk evenement aan boord van Zeilschip Bounty. Het is een radioprogramma voor en door ondernemers in Nederland en wekelijks wordt een andere regio aangedaan. Landelijke actualiteiten en beslissingen worden aan de kaak gesteld waarbij besproken wordt hoe hier lokaal invulling aan gegeven wordt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

netwerk_en_zeilen

Tijdens de uitzending van BNR Gangmakers zullen er 4 gasten plaatsnemen bij presentator Maarten Bouwhuis. De vier gasten zijn zogeheten ‘ondernemersboegbeelden’: ondernemers die lokaal hun sporen hebben verdiend en met hun kennis en ervaring de discussie vooruit helpen. Ook is er is een 5e microfoon aanwezig, een interruptiemicrofoon, voor deelnemers die een bijdrage willen leveren aan de discussie. Het thema wat aan bod komt betreft crowdfunding en andere alternatieve financieringsvormen en Lelystad Airport.

Programma:
16.45 Inloop ontvangst met welkomst drankje
17:00 – 17:30 uur: opname BNR nieuwsradio
17:00 – 19:45 uur: Netwerken en discussiëren over alternatieve financieringen Crowdfunding en Lelystad airport
20:00 uur: Einde programma

Bent u ondernemer uit de regio (geen ZZP-er) en wilt u naast het netwerken met collega ondernemers ook deelnemen aan een discussie over landelijke actualiteiten en beslissingen welke ook invloed hebben op uw bedrijfsvoering, dan kunt u zich nog aanmelden voor dit kosteloze evenement aan boord van Zeilschip Bounty gelegen in de Bataviahaven te Lelystad. Dit is tevens een uitgelezen kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij andere ondernemers in heel Nederland. Inschrijven kan via: Netwerken op zeilschip Bounty arrangement