Asverstrooiing vanaf Zeilschip Bounty

Asverstrooiing vanaf Zeilschip Bounty – van iets tragisch iets moois maken, dat is onze kracht

Wind en water staan van oudsher bekend als twee van de vier elementen waaruit de schepping bestaat. Net als aarde en vuur zijn wind en water eeuwig: ze zijn er altijd geweest en zullen altijd blijven bestaan.

Wij mensen, u en ik, zijn niet eeuwig. Ooit zal ons leven eindigen. We mogen wel iets bijzonders van ons leven maken. Zolang het kan, mogen we er voor elkaar zijn.

asverstrooing-zoet-water-ijsselmeer

We mogen er ook voor elkaar zijn als we een dierbare verliezen. Hoe droevig een sterfgeval ook is: het hoort bij het leven. Het is belangrijk om een verlies op passende wijze te verwerken.

De bemanning van Zeilschip Bounty kan u helpen waardig afscheid te nemen van een overledene. Het schip is gebouwd om bijzondere momenten te delen. Een asverstrooiing op het water is zo’n bijzonder moment, een goede overweging als u, uw dierbare of uw cultuur een speciale band heeft met het water. In de serene rust van de natuur op het Markermeer of het IJsselmeer zult u ervaren dat u en uw dierbare ondanks het overlijden nog steeds deel uitmaken van het grote geheel. Met behulp van wind en water krijgt de overledene letterlijk een uitvaart, die troost biedt aan de nabestaanden.

Een uitvaart op zoet water is uniek in Nederland. Meestal vindt een asverstrooiing plaats op zout water, vanaf een motorschip. Op een zeilschip staat u echt in verbinding met wind en water. Zeilschip Bounty heeft een speciaal basis arrangement voor asverstrooiing samengesteld. Wij garanderen kwaliteit en een mooie entourage om de herinnering aan de overledene voor altijd te bewaren. In overleg kan dit arrangement aan ieders wensen, cultuur en budget worden aangepast.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met behulp van ons contactformulier.