Barbecue Anker Arrangement

Last-minute BBQ-en op een prachtige locatie! Dit arrangement is maximaal 2 weken voor afvaart te boeken voor gezelschappen van 20 – 50 personen!
Zeilschip Bounty biedt een unieke belevenis op het water. Het is nu mogelijk samen met collega’s, vrienden en/of familie heerlijk ontspannen te barbecueën op een exclusief zeilschip.
BBQ1

Hoe ziet dit budget arrangement eruit (tijden zijn een indicatie);

U wordt om 18:30 uur gastvrij ontvangen door de crew van Zeilschip Bounty. Om 19:00 uur kiezen wij het ruime sop en gaat de kapitein opzoek naar een mooie plaats om voor anker te gaan. Omstreeks 19:30 uur ontsteekt de crew de barbecue, vanaf dat moment kunt u heerlijk genieten van diverse soorten vlees, sauzen en salades. Rond 21:00 uur gaan wij richting de Bataviahaven waar wij rond 21:30 uur weer aanmeren. (Tijden zijn naar wens aan te passen)

Bij dit ‘BBQ Anker’ arrangement is inbegrepen:

– Complete BBQ met diverse soorten vlees, sauzen en salades
– Gratis koffie / thee.

Gedurende de gehele tocht is het mogelijk andere dranken aan onze bar tegen contante betaling te verkrijgen.

Boekingsinformatie:

Aangezien het hier gaat om een budget arrangement, kan deze maximaal 2 weken voor afvaart worden geboekt. Ook is dit arrangement alleen beschikbaar vanuit de vertrekhaven Lelystad. Andere vertrekhavens zijn ivm de extra kosten niet mogelijk. Wilt u wel vanuit een andere haven vertrekken, dan maken wij graag een offerte op maat.
U kunt voor een vrijblijvende afspraak contact met ons opnemen via onderstaande contact button. Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is. Mocht u al direct een reservering willen maken voor bovenstaand arrangement kunt u dat doen via onze snel contact button, wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.